Produkter for albatross sjømat (18)

Frossen vaktel kutting

Frossen vaktel kutting

På forespørsel Frosne vaktel lår og fileter. Produkter må hentes på stedet hos Caille des Vosges, ingen frossen levering tilgjengelig.
Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
PASTEURISERT RÅKÅL

PASTEURISERT RÅKÅL

Pasteurisert rå surkål for bedre oppbevaring Pris(er): 5€/kg for to kartonger med 6x1kg levert. 5,70€/kg for tre kartonger med 6x1kg levert.
ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.
Stekte egg

Stekte egg

Cocotine Stekte Egg er forhåndskokte, så du trenger bare å varme opp ett for å nyte et deilig egg! Våre stekte egg er naturlige, pasteuriserte og uten konserveringsmidler. Faktisk har dette produktet ingen tilsatt salt eller fett. Eggene er praktisk presentert i små skåler som bare trenger å varmes opp. Boks med 80 egg
Små rensede blekkspruter - Cefalopod-serie

Små rensede blekkspruter - Cefalopod-serie

Små blekkspruter i persillekrem: Lag en persillade (hvitløk og persille). Tine de små blekksprutene. Vi anbefaler å tine blekksprutene under vann rett før tilberedning. Stek blekksprutene i en panne med olivenolje, tilsett persilladen slik at du får en jevn gyllen farge. Krydre etter smak. Tilsett fløten og la det småkoke i 4 minutter på lav varme. Server med hvit ris eller dampede gulrøtter.
Håndverksprodusent - Panerte Tintenfisk Tentakler - Tapas: Frosne Forstekte Panerte Tintenfisk Tentakler - IFS

Håndverksprodusent - Panerte Tintenfisk Tentakler - Tapas: Frosne Forstekte Panerte Tintenfisk Tentakler - IFS

Blekkulfens tentakler er sprø tapas, lett melert, frosne, uten tilsetningsstoffer og IFS-sertifiserte, klare til å dyppes uten forhåndsopptining, i olje ved 180°. Alle våre pakker transporteres under kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Salicornes Krukke 130g - KRYDDER

Salicornes Krukke 130g - KRYDDER

*Salicornia, *eddik, salt fra Île de Ré, vann Vekt: 0,130 kg
Bleksprut

Bleksprut

Tilgjengelig i frossen. Størrelser tilgjengelig: T1 (+4kg) T2 (3-4kg) T3 (2-3kg) T4 (1,5-2kg) T5 (1,2kg- 1,5kg) T6 (800-1,2kg) T7 (500-800g) T8 (330-500g) T1:+4kg T2:3-4kg T3:2-3kg T4:1,5-2kg T5:1,2-1,5kg T6:800-1200g T7:500-800g T8:330-500g
Babyblekksprut med hvitløk og persille 2,9 kg for matprofesjonelle i Frankrike - Italia

Babyblekksprut med hvitløk og persille 2,9 kg for matprofesjonelle i Frankrike - Italia

Er du en profesjonell som spesialiserer seg på mat i Frankrike? Og leter du etter babyblekksprut med hvitløk og persille i 2,9 kg? Babyen
Krydret Sildesaus

Krydret Sildesaus

Krydret Sild Ref: SAL055 Innhold: 200 g
Kebabspyd Al Afdal

Kebabspyd Al Afdal

Kebab LAMELLE AL AFDAL Pakke konfigurasjon: 5x1kg Palle konfigurasjon: 120 pakker/palle Lagring: -18°C
Håkjerringfilet

Håkjerringfilet

IQF
Rød snapper biff

Rød snapper biff

Rød snapper biff
Vaktelkjøtt

Vaktelkjøtt

Fransk selskap spesialisert på oppdrett av vaktler i Vosges. I nesten 50 år har dette familieeide selskapet fokusert på dyrevelferd og kvalitet. Vaktlene blir født, oppdrettet, slaktet og bearbeidet på stedet. Vi bruker lokalt plantebasert fôr. Vår kompetanse ligger både i utvelgelse av dyr og i gode oppdrettsforhold. Vi selger alle våre ferske/frosne produkter i Frankrike, Europa og utenfor.
Kokt muslingkjøtt

Kokt muslingkjøtt

Kokt muskelkjøtt
RÅ SURKÅL I SPANN

RÅ SURKÅL I SPANN

Rå surkål i bøtter 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, surkål fra naturlig fermentering Priser:
Bløtkokt egg

Bløtkokt egg

Bløtkokt egg, den ekte! Delikat forhåndskåret egg, lett å spise, med en rennende og kremet plomme. Egg fra Frankrike Pakking: kartonger med 30 egg